Top Chef Jakub Reszka przygotuje mule w trzech odsłonach. Mule po francusku z białym wytrawnym winem, mule w pikantnej odsłonie w Meksykańskim styl podawane z charakterystycznym czerwonym winem, a na koniec mule z wędzonymi warzywami podawane z wybornym białym winem.
Maciej Sokołowski zaprezentuje wina dobrane do tego rodzaju kuchni i smaków, wskazując na odpowiednie dobranie trunku do danej potrawy przeprowadzając krótkie szkolenie w tym zakresie. Wszystkie wina zapewnia winnica Młyńska 12.
Maciej Sokołowski zaprezentuje wina dobrane do tego rodzaju kuchni i smaków, wskazując na odpowiednie dobranie trunku do danej potrawy przeprowadzając krótkie szkolenie w tym zakresie.
Całość odbywać się będzie w murach redakcji portalu Codzienny Poznań znajdującej się w stylowych wnętrzach Starego Browaru, co dodatkowo pozytywnie wpływa na poczucie domowej i przyjaznej atmosfery na najwyższym poziomie kulinarnym. Redakcja wyposażona jest w profesjonalną kuchnię z niezbędnym wyposażeniem.
Spotkanie odbędzie się 22 listopada (piątek) o godzinie 19:00. Bilety dostępne są w cenie 150 złotych. By zapewnić najwyższy komfort uczestników i poziom pokazu z warsztatami, liczba miejsc jest ograniczona.