Zdrowa kuchnia rozgrzewająca zmysły. Idealna na walentynki

Autor: mik tvn
REKLAMA

Smaczna, zdrowa, odrobinę pikantna i rozpalająca zmysły - na taką kuchnię postawiły w "Dzień Dobry TVN" uczestniczka I edycji "Masterchefa" Monika Goździalska i modelka Ola Ciupa. Panie przygotowały tatar z łososia, krewetki z czosnkiem, limonką i chili, ser kozi w migdałach z sosem z malinami, chili i imbirem oraz czekoladowe miseczki z mascarpone i gorącymi malinami.

Komentarz został wysłany. Dziękujemy!
 Błąd: {{error}}
{{ comment.disabled == 1 ? '[Treść usunięta przez Administratora]' : comment.content}}
{{ comment.author}}, {{ comment.createdDate}}
{{comment.error}}
  • 1

Najpopularniejsze

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ruch drogowy

REKLAMA
REKLAMA