Jakub Reszka z Poznania w Top Chef Polska

Autor: AK foto Jakub Reszka
Drukuj

Jakub Reszka, szef kuchni w poznańskiej restauracji, jest jednym z reprezentantów stolicy Wielkopolski w 7. edycji programu Top Chef Polska. Jego losy w rywalizacji będzie można śledzić już od jutra. Pochodzi z Krakowa, ale życie zawodowe przywiodło go do Poznania. To tutaj przygotowuje dania zarówno dla poznaniaków, jak i turystów. O jego potencjale i talencie można przekonać się w restauracji „Lawenda” w Poznaniu.

Choć ma zaledwie 26 lat, już z sukcesem działa jako szef kuchni. Serwowane przez niego dania to połączenie tradycji i nowoczesności. Jakub nie boi się ryzykować i pracować nad nowymi przepisami, tworząc nowe dania łącząc smaki.

Od środy, 7 marca, będzie można śledzić jego poczynania w 7. edycji programu Top Chef Polska.

REKLAMA
Komentarz został wysłany. Dziękujemy!
 Błąd: {{error}}
{{ comment.disabled == 1 ? '[Treść usunięta przez Administratora]' : comment.content}}
{{ comment.author}}, {{ comment.createdDate}}
{{comment.error}}
  • 1

Najpopularniejsze

REKLAMA

Ruch drogowy

Najciekawsze video

REKLAMA
REKLAMA